Péniszméret titkai. Pénisz növelés lehetőségek: Mit csinálj ha nagyobbat szeretnél?


péniszméret titkai

Európában a magyar férfiak mérete a legnagyobb Péniszméretek az európaiak Elkészült a világ új péniszméret-térképe Verik a románokat is. A Focus Online összeállításából kiderül, hogy országonként akár jelentősen is eltérhet a férfiak átlagos péniszméret titkai.

péniszméret titkai

A német internetes újság szerint az europid angolszász kifejezéssel: kaukázusi férfiak péniszadatai például ezek: átlagos hosszúság ernyedt állapotban: 7,3 centiméter, átlagos hosszúság izgalmi állapotban: 15,4 centiméter. A portál térképén zölddel a ,9 péniszméret titkai hosszúságúak vannak feltüntetve, sárgával szerepelnek a ,9 centiméteresek, naranccsal a ,9 cm hosszúak és vörössel a 15 centiméternél hosszabb pénisszel rendelkezők.

A térkép tanúsága szerint a magyarok nincsenek rossz helyen a nemzetközi összehasonlításban: 14,99 centiméteres az péniszméretek az európaiak péniszhosszúság, így tehát a narancsszínűek közé kerültek, de csak minimális különbséggel maradtak le péniszméret titkai "vörös" kategóriától amelybe például a hollandiai, a grúziai és a bosznia-hercegovinai férfiak kerültek.

péniszméret titkai

A zöld színűek közé az írek, az olaszok, a görögök és a románok tartoznak. Kapcsolódó anyagok.

Kiderült, hogy mekkora méretű pénisz okozza a legnagyobb gyönyört a nőknek Péniszméret titkai. Itt a péniszméret-térkép!