Vonzó péniszek. További infó


Pénisz irigyek /angol dokumentumfilm/

Új adat az elernyedt pénisz átlagos hosszáról Vonzó péniszek Új adat az elernyedt pénisz átlagos hosszáról [origo] Mi határozza meg, mennyire tartanak egy férfit vonzónak a nők? Egy vonzó péniszek nők körében végzett vizsgálat eredménye szerint a nagy pénisz önmagában nem vonzó péniszek semmit, a testmagasság vonzó péniszek a testalkat is sokat nyom a latban.

vonzó péniszek

A férfi nemzőszerv hossza és pénisz belső egyedülálló a főemlősök között az ember is a főemlősökhöz tartozik. Az amerikai tudományos akadémia folyóiratában PNAS vonzó péniszek közölt eredmények szerint ezt a fejlődést a nők igényei idézhették elő.

A tökéletes pénisz kisebb, mint gondolnánk

Korábbi elméletek szerint ugyanis a nagyobb pénisz vonzó péniszek szexuális élvezettel párosulhat. Tény, hogy a hím ivarszervek gyors evolúcióra képesek, és az élővilágban ismert számos forma és méret jól jelzi a fajoknál ható evolúciós nyomásokat.

Egyáltalán mi az, amit figyelnek rajta a nők?

Tudományos körökben óta folyik a vita, hogy mennyire számít a pénisz mérete a nők számára. Egy akkor készült vizsgálat ugyanis azt állította, hogy a legtöbb nőnek ez nem lényeges, ám az azt követő felmérések egymásnak ellentmondó eredményeket hoztak.

Számítógép segítségével férfialakot rajzolt, amelyek ebben a három tulajdonságban különbözőek voltak.

vonzó péniszek

Az alakokat életnagyságban kivetítve vonzó péniszek meg ausztrál nőnek, akik egytől hétig értékelték az alakok potenciális szexuális partnerek férfiasságát. A pénisz méretének növekedésével a nők egy darabig egyre vonzóbbnak itélték meg a férfiakat, ám egy ponton ez átfordult. Mautz szerint ennek oka az lehet, hogy nem csak a pénisz mérete számít, hanem az összes tulajdonság együttvéve.

vonzó péniszek

A pénisz méretétül függetlenül a magas, széles vállú, keskeny vonzó péniszek férfiakat a nők mindig vonzóbbnak találták, mint az alacsonyabb, keskenyebb vállú férfiakat, derül ki a tanulmányból. Egy centiméter magas, 7 centiméteres nemi szervű férfi például ugyanannyi pontot kapott, mint egy centiméter magas, 11 centis pénisszel rendelkező.

vonzó péniszek

Mautzék adatai szerint egy átlagos pénisz ernyedt állapotban 9 centi vonzó péniszek. Ha a magasabb férfinak már ekkora a nemi szerve, akkor az alacsonyabb már nem vehette fel vele a versenyt a felmérésben. Lásd még.

vonzó péniszek