Tökéletes pénisz. Ilyen a tökéletes pénisz a nők szerint


A tökéletes pénisz kisebb, mint gondolnánk Life.

tökéletes pénisz

Egy tökéletes pénisz kutatásban ugyan az derül ki, hogy a nők az átlagos méretű péniszt kedvelik leginkábbegy másik kutatás tökéletes pénisz erre az eredményre. A legújabb teszt során hetvenöt nőt kértek tökéletes pénisz, hogy egy 33, különböző méretű modellből álló 3D kollekcióból válasszák ki azt a két péniszméretet, amely a leginkább vonzó számukra. Az egyik egy egyéjszakás kaland, a másik egy komoly kapcsolat ideális méretét mutatta, s így kiderült: az előbbi esetén a méret fontosabb, az utóbbi esetben ez azonban kevésbé hangsúlyos tulajdonság.

tökéletes pénisz

A komoly kapcsolatnál az ideális méret a 16,3 centiméteres hossz és 12,2 centis körméret, ami az átlagos péniszméretnél nem sokkal nagyobb. Forrás: Thinkstock A nőknek egy kérdőívet is ki kellett tölteniük, amelynek során leírták, mekkora számukra az ideális pénisz, milyen szexuális tapasztalataik vannak, és jelenleg milyen szexuális életet élnek milyen gyorsan érik el az orgazmust, könnyen nedvesednek-e, illetve éreznek-e fájdalmat behatolás közben.

tökéletes pénisz

Ezután egy tízperces számítógépes feladatban vettek részt, amelynek keretében osztályozták eddigi élményeiket a különböző méretű péniszekkel.

Kiderült az is, hogy a nőket a körméret sokkal jobban érdekli, mint a hossz. Emellett úgy néz ki, hogy a komoly kapcsolatoknál inkább a kényelem és a nyugalom számít, ezért a hatalmas péniszek itt nem igazán játszanak — tökéletes pénisz a szakemberek.

tökéletes pénisz

Kapcsolódó cikkek.