Pénisz társkereső. Társkereső oldal indult kis péniszű férfiaknak


pénisz társkereső

Twitter Messenger A társkeresőknek pénisz társkereső rengeteg ember találta meg élete párját, sokan azonban mégis félnek regisztrálni ezekre az oldalakra, ami mögött bizony legtöbbször az önbizalomhiány áll - írja a New York Post. Egy újonnan indult társkereső azonban pontosan ezeket a kétségbeesett férfiakat célozza meg, ugyanis az elsőre ízléstelen tréfának látszó oldalra azon férfiak jelentkezését várják, akiknek kicsi a péniszük.

A dinky ONE nevű oldal alapítója, David Minns szerint így a kisebb pénisszel rendelkező férfiak kiléphetnek a komfortzónájukból és a későbbiekben a párok pénisz társkereső feszengés helyett teljes mértékben egymás megismerésére koncentrálhatnak.

Minns azt is büszkén nyugtázta, hogy az oldal férfi tagjai mind a merevedéskor mért globális átlaghossz, azaz 14 centiméter alatt vannak.

pénisz társkereső

A társkeresőnek jelenleg egyébként már több mint 27 ezer felhasználója van; 70 százalékuk férfi, 27 százalék nő, és 2 százalék pedig transznemű. Az pénisz társkereső történő regisztráció a felhasználók lelkiismeretére van bízva, így senkitől nem kérnek bizonyítékot a méreteire vonatkozóan sőt, tiltás jár azért, ha valaki elkezdi magát mutogatni. A felhasználók jelenléte anonim, a pénisz társkereső már egy e-mail cím is elég.

pénisz társkereső