Pénisz szép


A férfiak többsége újra és újra örömmel fogadja kedvenc testrésze látványát, a nők jelentős hányada pedig minden alkalommal kárörömmel véli felfedezni a hollywoodi csillagok keblén a plasztikai sebész keze nyomát. Megunni talán nem lehet, viszont meglepetést sem okoz már, amikor az említett domborulatokra téved a kamera.

pénisz szép

De mi a helyzet az erősebbnek tartott nem intim testtájaival? Pénisz szép pornófilmeket leszámítva meglehetősen ritkán látunk a vásznon férfiakat alul semmiben. Vagy mégsem?

pénisz szép

A teljesség igénye nélkül készült összeállításunkból kiderül, hogy a férfiszínészek közt akadnak pénisz szép számmal, akik nem szégyellik letolni a nadrágjukat, ha a szerep úgy kívánja. Ha díjaznánk a meztelenkedő férfiszínészeket, kétségtelenül Ewan McGregor kapná a fődíjat: a skót színészt számos filmben láthattuk már tetőtől talpig A Nagy Sándor, a hódító-ban meztelenkedő Colin Farrell irigykedve mesélte egy interjúban, hogy a forgatáson valaki megjegyzést tett a pénisze méretére, miszerint "közel sem akkora, mint Ewan McGregoré, aki úgy el van látva, mint egy Jedi".

Trainspotting - Nézz pénisz szép több péniszt a galériában! McGregor maga is bevallja, hogy nemcsak hogy nem feszélyezi a meztelenség, hanem kifejezetten szívesen a világ elé tárja, amije van.

pénisz szép

Habár a Csillagok háborújá-ban nem került sor rá, hogy Kicsi Ewannel megismerkedjenek a nézők de persze mindannyian pénisz szép, hogy valójában mit jelképeznek a fénykardoknégy másik filmben fellépett.

Első alkalommal a Trainspotting-ban vethettünk egy röpke pillantást McGregor péniszére. Miután Renton egy klub előtt leszólítja Diane-t - a dögös, ám mint később kiderül, kiskorú lányt - azonnal a lány hálószobája felé veszik az irányt.

pénisz szép

Szex után azonban a lány rútul kiebrudalja ágyából a fiút, ekkor látjuk egy pillanatra a meztelenül felkászálódó Renton intim testrészét, aztán még egyszer a sziluettjét a sötét előszobában, amikor megsemmisülve lehúzza a használt kotont.

Mint másnap kiderül, Diane nem akarta, hogy a szülei egy pasast találjanak reggel az ágyában.

pénisz szép