Pénisz manöken


A betegek önképzésére is remekül használható Egyszerű előkészítés és használat Öt különböző típusú, egymással könnyen felcserélhető sztóma bemutatása Kompatibilis a legtöbb sztómaápoló krémmel és fóliával A kötések és anyagok többször felhelyezhetők a modellre Centrális véna kanülálást gyakorló modell - IV torzó Jellemzők: A szúrás pontos helye felismerhető a tájékozódási pontoknak köszönhetően.

pénisz manöken

Ha a tű a vénába ér, vér jelenik meg a fecskendőben. Injekciós tréner felcsatolható IM, SC - vénázó pad Lágy szövetű felcsatolható párna 3 egyenes vénával, amelyek egyike gyermekméretű.

pénisz manöken

Gyakorolható a könyökhajlati- és a kézháti vénák szúrása, infúzió- és intravénás injekció adása. Sectra - Anatómiai 3D szimulációs tábla Virtuális, érintőképernyős anatómiai tábla és radiológiai képmegjelenítő asztal.

pénisz manöken

A VIMEDIX az egyetlen képalkotó szimulátor, amelyen a transzesophageális, transztorakális és abdominális-pelvis viszgálatok egyaránt gyakorolhatók. A baba hasi, bordai és sternum kitapinthatósága valósághű.

pénisz manöken

A VIMEDIX a legteljeskörűbb ultrahang szimulátor, több mint 50 patológiai esettel, többek pénisz manöken kardiális tamponád és perikardiális effúzióval. A monitor osztott képernyőn jeleníti meg a valós idejű ultrahang kép mellett a hozzá tartozó 3D-s anatómiai képet a vizsgált szervről és a környező anatómiai struktúrákról.

Három féle ultrahang eszközzel tehetnek szert szakértelemre szem-kéz koordinációban a különféle vizsgálatoknál.

pénisz manöken

A gyakornokok fokos perspektívából szemlélhetik a szerveket, pénisz manöken gyakorlat közben az ultrahang nyalábot irányítják.