Impotencia oka. EXTRA AJÁNLÓ


A szivacsos testben található a húgycső, amin keresztül a vizelet és impotencia oka ondó távozik a hímvessző végén.

impotencia oka

Amikor a férfi szexuálisan felizgul, idegimpulzusok hatására a vér beáramlik ezekbe a hengeres női hiénáknak péniszük van, ami ezáltal nyugalmi térfogatának többszörösére duzzad. Ez impotencia oka hirtelen vérbeáramlás kitágítja a szivacsszerű szerkezeteket és létrehozza az erekciót azáltal, hogy a hímvessző kiegyenesedik és megmerevedik.

Az impotencia szervi okai

Hirdetés A fennálló szexuális izgalom fenntartja ezt a nagyobb mennyiségű véráramlást és ezáltal az erekciót. Az ejakuláció után, vagy amikor a szexuális izgalom elmúlik, a többlet vér kiáramlik ebből a szivacsos szövetből és a pénisz elernyed.

Az erekció kialakulásához és fenntartásához szükséges a szexuális izgalom - amely a megfelelő látvány, érintés, hallás, szaglás és gondolatok hatására alakul ki - illetve az erre adott idegrendszeri válasz. A szexuális izgalmat az agy közvetíti a vegetatív zsigeri idegrendszerbe, ami fokozza a véráramlást a péniszbe azáltal, hogy pénisz ereit ellazítja.

Lelki okok Fiatalabb, 30 körüli életkorban gyakran lelki okok húzódnak meg a merevedési zavar hátterében. A merevedési zavar lelki okai lehet például a szorongás, a teljesítési kényszer, a túlzott megfelelési vágy. Az ilyen eredetű problémák fix, tartós párkapcsolat létrejötte után az esetek többségében jó eséllyel megszűnnek. Férfiklimax Ahogyan a nők, úgy a férfiak esetében is megfigyelhető a klimax, másként kapuzárási pánik jelensége.

Ha ezeket a tényezőket bármi megzavarja, merevedési zavar alakulhat ki. Nem fizikai okok Számos nem fizikai ok állhat az impotencia hátterében.

impotencia oka

Ezek közé tartozik: Pszichés problémák. A leggyakoribb nem fizikális ok a stressz, a szorongás és a fáradtság.

impotencia oka

Az impotencia gyakran mellékhatása lehet különböző pszichés betegségeknek, mint pl. Negatív érzések.

impotencia oka

A szexuális partner iránt érzett negatív érzések, illetve a szexuális partner által közvetett negatív érzések - pl. Fizikális okok A merevedési zavar hátterében gyakran fizikális okok állhatnak, többek között: Régóta fennálló cukorbetegség miatt kialakuló idegbántalom diabéteszes neuropátia.

impotencia oka

A medence vérellátását befolyásoló kardiovaszkuláris megbetegedések. Bizonyos vényköteles gyógyszerek.